Minder belasting bekkenbodem door lichter gewicht

Geplaatst op

Mijn dokter gaf laatst aan je bekkenbodem problemen komen voornamelijk omdat je veel te veel weegt. Je bent ruim 20 kilo te zwaar boven een normaal BMI. Dus als je 20 kilo afvalt de komende maanden of jaar, dan is de belasting van je bekkenbodem ook een stuk minder en kunnen de problemen in dit gebied vanzelf oplossen.

De uitleg van de dokter snijdt hout mijns inziens. Dus ik ga eerst eens een goed dieet volgen. Ik heb mijn vrienden gevraagd, wat is een goed dieet. Ik hoorde vele antwoorden. Ik heb alle opties uitgeplozen. Het dieet waar ik de meest positieve beoordelingen las was het Be-Slank dieet (website).

De smaken van de shakes klinken lekker op papier, dus waarom niet uitproberen met een proefpakket met verschillende smaken shakes om te kijken of dit iets voor mij is. Ik had het pakket de volgende dag al in huis. Ik heb er direct eentje genuttigd, de aardbei shake omdat dat doorgaans mijn favoriete smaak is bij dit soort dingen. Enfin, het was liefde op eerste gezicht moet ik zeggen. Wat een heerlijke shake.

Omdat ik ook wat vast te snacken wil hebben voor TV avondjes heb ik er direct ook nog dit bij besteld. Lekkere koekjes maar geheel verantwoord binnen een eiwitdieet. Eindelijk lekker snacken zonder schuldgevoel. Daar was ik nu echt aan toe. Enfin, met dit dieet tot nu toe al 5 kilo kunnen kwijt raken en we beginnen dichterbij het streefgewicht te komen. De dokter geeft aan dat ik op de goede weg ben en dat het alleen een kwestie van tijd en doorzetten is. Welnu als afvallen zo lekker is, dan kan ik dit voor eeuwig wel vasthouden! Iedere dag kijk ik weer uit naar de shakes en naar de eiwitrijke snacks. Echt waar afvallen in 2019 is allang geen hels karwei meer.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag verschillende interessante onderwerpen met je door.

Contactgegevens

Via info @ bekkenproblemen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden