Personal trainer Arnhem

Geplaatst op

Ben je op zoek naar een betrouwbare personal trainer in Arnhem en omgeving? Denk dan aan 100%pt. Daniel Schepers, oprichter van 100%pt, gelooft dat een sterk en gezond lichaam voorn iedereen haalbaar is. Met doelgerichte en op maat gemaakte adviezen, helpt hij jou bij het bereiken van je doelen.

Doelen behalen

Wil jij niet tot de groep mensen behoren die al jarenlang sport maar geen steek vooruit lijkt te komen? Start dan met personal training bij 100%pt in Arnhem. Daniel heeft jarenlange ervaring als personal trainer en helpt je graag met het behalen van je doelen, wat dit doel ook is. Wil je afvallen, aankomen, sterker worden of strakker worden? Samen met deze personal trainer in Arnhem bekijk je je doelen en krijg je op maat gemaakt en doelgericht advies.

Het bijzondere van deze personal trainer in Arnhem is dat hij ook fysiotherapeut is. Hij lost dus pijnklachten snel op. Trainen met een personal trainer levert je bovendien nog meer op:

  • Op maat gemaakt advies
  • Persoonlijke aandacht, waarbij verder gekeken wordt dan naar ‘volg je het schema’
  • Trainen gericht op jouw doelen. Daardoor train je de goede spiergroepen, voorkom je blessures en wordt overbelasting voorkomen

Over de personal trainer

Daniel Schepers, de eigenaar van 100%PT, studeerde natuur- en sterrenkunde. Tijdens zijn studie werd zijn hobby fitness steeds belangrijker voor hem. uiteindelijk maakte hij van zijn passie zijn werk en deed hij verschillende opleidingen en cursussen tot personal trainer. Inmiddels is hij personal trainer in Arnhem met veel ervaring en kennis op het gebied van pijnbestrijding, blessurebehandeling voeding en beweging.

Ben je benieuwd wat deze personal trainer in Arnhem voor jou kan doen? Neem dan vrijblijvend contact met hem op.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen graag verschillende interessante onderwerpen met je door.

Contactgegevens

Via info @ bekkenproblemen.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden