aanbevolen specialisten

Thai Massage

Heeft u last van specifieke lichamelijke klachten of knelpunten? Probeer dan eens een Thai Massage . Door middel van een stevige maar ontspannende massage verdwijnen de klachten als sneeuw voor de zon.

Fouché Medical

Fouché Medical is specialist in diverse medische keuringen. U kunt bij hen terecht op diverse locaties in heel Nederland.

Geschikte bureaustoelen met bekkenproblemen

Bekkenproblemen zijn vervelend als u de hele dag op kantoor op een ongeschikte bureaustoel moet zitten. Desko.nl heeft bureaustoelen voor bekkenproblemen die geschikt zijn om langere tijd te blijven zitten.

Een stevig koudschuim matras

Een goede ondersteuning van de onderrug en bekken is erg belangrijk. Kijk daarom ook eens naar een koudschuim matras, hiermee weet je zeker dat je rug voldoende ondersteund wordt.

Wat zijn striae?

Tijdens en na een zwangerschap kunt u naast bekkenproblemen ook last krijgen van zwangerschapsstriae. Maar wat zijn striae en hoe komt u er vanaf? Klik op de link en leer er meer over.

Borstcorrectie

Na een ongeluk of zwangerschap kan je lichaam veranderen, waaronder ook de borsten. Met een borstcorrectie kunnen veel verschillende borstproblemen opgelost worden.

Knieproblemen

Orthopeed zoeken voor behandelen knie? Orthodirect is de expert waar jij sneller herstelt.

Help bij het bestrijden van kanker

Kanker is een verschrikkelijke ziekte. Daarom hebben wij hulp nodig met hetfinancieren van onderzoek naar kanker. Elke donatie is meer dan welkom!

Help bij het bestrijden van kanker

Wil je graag een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker? Dat kan! Je kunt een donatie overmaken naar Het Wereld Kanker Onderzoek Fonds.

zorgverzekering afsluiten

Wil je een nieuwe zorgverzekering afsluiten? Kijk dan op de website van verzekering.nl

Zorgverzekering 2021

Heb je bekken problemen, dan kun je hiervoor naar de fysiotherapeut gespecialiseerd in bekken. Dit wordt standaard niet vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende zorgverzekering fysiotherapie is dan verstandig. Hier kun je de zorgverzekering vergelijken 2021.

Laat je informeren over kanker

Vitaal blijven is erg belangrijk. Je kunt dingen doen of laten om het risico op kanker aanzienlijk te reduceren. Lees er meer over op wkof.nl.