Tips

Probeer eerst zelf de problemen te verminderen, dit kunt u op verschillende manieren doen. Denk bijvoorbeeld bij de dingen die u doet goed na over de consequenties, als u van plan bent een uurtje te gaan wandelen maar dat betekent dat u er een hele dag van moet uitrusten kunt u dat beter niet doen. Ga dan bijvoorbeeld een kwartier i.p.v. een uur. Probeer daar een goede balans in te vinden, door te bewegen blijven uw spieren soepel en door voldoende rust te nemen voorkomt u dat uw spieren overbelasten. Let daarnaast ook op uw houding tijdens het zitten, probeer goed rechtop te zitten.

U kunt ook overwegen om naar een fysiotherapeut te gaan, die kan u helpen om goed naar uw lichaam te luisteren en oefeningen te doen.

Voor zwangere vrouwen:

Probeer vooral in beweging te blijven, dingen als zwemmen en fietsen zijn niet te overbelastend en erg goed voor uw spieren. Tijdens het slapen kunt u het beste op uw zij of rug liggen.

Heeft u erg last van bekkenproblemen tijdens de zwangerschap? Dan kunt u overwegen tijdelijk met een rollator te lopen. Tip: een opvouwbare rollator van Rollz neemt u gemakkelijk mee in het OV of vliegtuig.

Bij bekkeninstabiliteit, tijdens en na de zwangerschap, kunt u ook een bekkenband dragen.

Mochten deze tips niet helpen kunt u naar uw huisarts, een gynaecoloog of verloskundige gaan.

Fouch

chiropractie

Kristallen kopen

De webshop van ananda.nl is de plek voor kristallen kopen . Ga snel naar de website om kristallen te kopen tegen een lage prijs

Een strakke huid met fillers

Zwangerschap brengt een tijdelijk gewichtsverschil met zich mee, die de huis slapper maakt. Met fillers kun je het gezicht weer strak maken. Zoek je fillers in Amsterdam? Dan is Filler Centrum Amsterdam een aanrader.